Coaching

Vrei, te rog, sa fii atat de buna si sa-mi spui in ce directie s-o iau ca sa plec de-aici?” Asta depinde foarte mult de locul unde vrei s-ajungi.” zise Pisica. Nu prea imi pasa unde ajung…” spuse Alice. Atunci n-are importanta in ce directie o iei.” zise Pisica. …numai s-ajung undeva.” adauga Alice drept explicatie. O, bineinteles ca ajungi,” spuse Pisica, daca mergi indeajuns de mult. Lewis Carroll, Alice in Tara Minunilor

Coaching-ul este o forma simpla dar eficienta de crestere individuala, in care clientul si coach-ul creeaza o alianta pentru a sustine dezvoltarea personala si competentele clientului. Aceasta relatie puternica ii ajuta pe clienti sa renunte la ceea ce sunt in favoarea a ceea ce isi doresc sa devina.

Coaching-ul de succes functioneaza pentru persoane in viata lor personala sau profesionala, pentru directori si altii in afaceri, dar si pentru echipe sau grupuri, pentru a le dezvolta eficienta in special in gestionarea schimbarii.” (definitia coachingului data de International Institute of Coaching)

Federatia Internationala a Coach-ilor (ICF) defineste coaching-ul ca fiind un parteneriat cu clientii, intr-un proces creativ si provocator, care ii inspira pe acestia sa isi maximizeze potentialul personal si profesional.

Coaching-ul este un demers psihologic care iti aduce claritate si te orienteaza catre actiune. Este o abordare sistemica care faciliteaza si instaleaza schimbarea pe care ti-o doresti.

Coach-ul este antrenorul tau personal care te insoteste, fara sa iti ofere solutii si fara sa te judece, si care creaza spatiul adecvat in care tu gasesti solutiile de care ai nevoie.

Sesiunile de coaching sunt eficiente atunci cand ai nevoie sa aduci in viata ta personala si profesionala si / sau in business: claritate, intelegere, optimizare si solutii pentru o performanta de durata si succes.

Sesiunile de coaching pot fi individuale sau de grup / echipa, dureaza 50 minute, se desfasoara in romana, bulgara sau engleza, pot avea loc fata in fata in Bucuresti, la telefon sau prin Skype / FaceTime si sunt facilitate de Mugur Badarau.

Cost per sesiune individuala: 300 lei Cost per sesiune de cuplu: 400 lei Cost per sesiune de grup: intrebati

Instrumente si tehnici utilizate in timpul sesiunilor de coaching: instrumente clasice de coaching, Constelatii Sistemice, tehnici Gestalt, tehnici cognitive, Neuro-Hypnotic Repatterning™, Core Transformation, Analiza Tranzactionala, Time Line Therapy®, Programare Neuro-Lingvistica (NLP), Emotional Freedom Techniques® (EFT), Dynamic Spin Release™ (DSR), hipnoza Ericksoniana.

Daca vrei sa produci cat mai rapid aceste schimbari in viata ta personala si profesionala si/sau in business, contacteaza-ne chiar acum.

Afla mai multe si despre Life & Personal coaching. Afla mai multe si despre Executive & Business coaching.

Comments are closed.