Home

 

Bine ai venit!

Mugur BadarauAi ajuns aici pentru ca, cel mai probabil, iti doresti o schimbare in viata ta personala si/sau profesionala. Cu totii ne dorim sa fim mai fericiti, sa putem sa ne transformam visele in realitate, sa avem o excelenta sanatate fizica si emotionala, intr-un cuvant sa fim cei care ne-am dorit dintotdeauna sa fim.

Si, probabil ca ai incercat tot ceea ce puteai sa faci si, totusi, rezultatele se lasa asteptate. Albert Einstein spunea ca „nicio problema nu poate fi rezolvata la acel nivel de gandire care a creat-o.” Cum ar fi daca ai fi insotit in cautarile tale si ai avea acces la toate resursele de care ai nevoie astfel incat sa ajungi din situatia prezenta in situatia dorita?

Asa ca poate ca a venit vremea sa deprinzi abilitati noi sau sa acumulezi cunostinte care sa te ajute sa intreprinzi schimbarile pe care ti le doresti si atunci iti recomand sectiunea Training.

Dar daca nu mai vezi nici macar luminita de la capatul tunelului? Sau, in cazul fericit, poate iti doresti mai multa performanta in tot ceea ce intreprinzi in viata personala si profesionala? Sau poate ai nevoie de un insotitor pe drumul pe care te afli? Inseamna ca ai nevoie de o formula mult mai personala, care sa fie adaptata 100% nevoilor tale si atunci iti recomand sesiunile de coaching (pentru performanta) sau sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala (pentru performanta si/sau depasirea unor situatii problematice).

Iar daca vrei sa afli din timp despre evenimentele pe care le organizam, te invit sa te abonezi la newsletter-ul pe care il trimitem in fiecare luna (formularul de inregistrare se afla in coloana din stanga a site-ului).

Iti doresc mult succes in tot ceea ce intreprinzi si te rog sa-ti aduci aminte ca, doar daca esti…, poti sa faci… si, atunci, poti sa si ai…

Cu bine,

Mugur Badarau
Consilier pentru dezvoltare personala,
nlp-Resonanz® Coach, Trainer

Comments are closed.