Life & Personal coaching

Vrei, te rog, sa fii atat de buna si sa-mi spui in ce directie s-o iau ca sa plec de-aici?” Asta depinde foarte mult de locul unde vrei s-ajungi.” zise Pisica. Nu prea imi pasa unde ajung…” spuse Alice. Atunci n-are importanta in ce directie o iei.” zise Pisica. …numai s-ajung undeva.” adauga Alice drept explicatie. O, bineinteles ca ajungi,” spuse Pisica, „daca mergi indeajuns de mult.” Lewis Carroll, Alice in Tara Minunilor

Life & Personal coaching are la baza o relatie de colaborare in cadrul unui proces sistematic si edificator, orientat catre solutii si rezultate. In timpul acestui proces coach-ul faciliteaza dezvoltarea clientului in diversele domenii ale vietii, de la aspecte personale si pana la cele profesionale.

Coaching-ul este o forma simpla dar eficienta de crestere individuala, in care clientul si coach-ul creeaza o alianta pentru a sustine dezvoltarea personala si competentele clientului. Aceasta relatie puternica ii ajuta pe clienti sa renunte la ceea ce sunt in favoarea a ceea ce isi doresc sa devina.

Coaching-ul de succes functioneaza pentru persoane in viata lor personala sau profesionala, pentru directori si altii in afaceri, dar si pentru echipe sau grupuri, pentru a le dezvolta eficienta in special in gestionarea schimbarii.” (definitia coachingului data de International Institute of Coaching)

Federatia Internationala a Coach-ilor (ICF) defineste coaching-ul ca fiind un parteneriat cu clientii, intr-un proces creativ si provocator, care ii inspira pe acestia sa isi maximizeze potentialul personal si profesional.

Coaching-ul este un demers psihologic care iti aduce claritate si te orienteaza catre actiune. Este o abordare sistemica care faciliteaza si instaleaza schimbarea pe care ti-o doresti.

Coach-ul este antrenorul tau personal care te insoteste, fara sa iti ofere solutii si fara sa te judece, si care creaza spatiul adecvat in care tu gasesti solutiile de care ai nevoie.

Iata cateva intrebari care sa iti clarifice daca ai nevoie de coaching:

  • Ai nevoie sa explorezi si sa rezolvi o situatie in care ai nevoie de mai multa claritate?
  • Te afli la o rascruce sau ai nevoie de succes in viata personala sau profesionala?
  • Iti doresti sa te cunosti mai bine ca sa devii cel/cea care ti-ai dorit dintotdeauna sa fii?
  • Vrei sa iti imbunatatesti relatia pe care o ai cu cei din jur?
  • Ai o problema si nu stii ce sa faci cu ea?
  • Inca iti cauti directia in viata?

Sesiunile de coaching pot fi individuale sau de grup (poti veni impreuna cu prietena/ul, partenera/ul, sotia/ul, etc).

Sesiunile de coaching dureaza 50 minute, se desfasoara in romana, bulgara sau engleza, pot avea loc fata in fata in Bucuresti, la telefon sau prin Skype / FaceTime si sunt facilitate de Mugur Badarau.

Cost per sesiune individuala: 300 lei Cost per sesiune de cuplu: 400 lei Cost per sesiune de grup: intrebati

Instrumente si tehnici utilizate in timpul sesiunilor de coaching: instrumente clasice de coaching, Constelatii Sistemice, tehnici Gestalt, tehnici cognitive, Neuro-Hypnotic Repatterning™, Core Transformation, Analiza Tranzactionala, Time Line Therapy®, Programare Neuro-Lingvistica (NLP), Emotional Freedom Techniques® (EFT), Dynamic Spin Release™ (DSR), hipnoza Ericksoniana.

Daca vrei sa produci cat mai rapid aceste schimbari in viata ta, contacteaza-ne chiar acum.

Afla mai multe si despre Executive & Business coaching.

Comments are closed.