Consiliere

„Cel mai dificil lucru in viata este sa te cunosti pe tine.” Thales din Milet

Dezvoltarea personala reprezinta cumulul activitatilor care imbunatatesc constientizarea si identitatea, dezvolta talentele si potentialul uman, imbunatatesc calitatea vietii personale si profesionale si contribuie la realizarea obiectivelor si aspiratiilor proprii.

Una dintre aceste activitati este si participarea la sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala in cadrul carora descoperim cine suntem cu adevarat, intram in contact cu propriile noastre resurse si ajungem exact acolo unde ne dorim si putem ajunge.

Iar rolul facilitatorului acestei experiente interesante si unice ii revine Consilierului pentru Dezvoltare Personala.

Consilierul pentru Dezvoltare Personala este specialistul care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care au nevoie sa exploreze sau sa depaseasca diverse stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia privata, sociala si profesionala, valorificand si dezvoltand resursele si potentialul propriu fiecarui client.

Consilierul pentru Dezvoltare Personala stimuleaza identificarea si alegerea solutiei optime de catre fiecare client pentru sine insusi, pentru diminuarea nivelului de stres, inlaturarea confuziei, tensiunilor acumulate si a blocajelor temporare induse in evolutia personala si profesionala pe unul sau mai multe planuri.

Consilierul pentru Dezvoltare Personala faciliteaza sesiunile de consiliere intr-un mod non-directiv, adica FARA a oferi sfaturi, solutii, optiuni, judecati de valoare, ghidari sau orice alta forma de manipulare care aduce clientul intr-o ipostaza de lipsa de putere personala, deschizand un spatiu emotional si fizic in care clientul descopera el insusi ce anume se petrece cu el, ce anume isi doreste si cum anume poate ajunge acolo, fara ca acest proces personal sa fie contaminat in vreun fel de catre Consilier.

Sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala sunt eficiente:

– in plan personal:

 • Ai nevoie sa explorezi si/sau sa rezolvi o situatie in care ai nevoie de mai multa claritate, intelegere sau performanta?
 • Te afli la o rascruce in viata privata?
 • Iti doresti sa te cunosti mai bine ca sa devii cel/cea care ti-ai dorit dintotdeauna sa fii?
 • Vrei sa iti imbunatatesti, sa iti dezvolti sau sa iti optimizezi relatia cu tine si/sau ceilalti?
 • Ai o problema si nu stii ce sa faci cu ea?
 • Iti cauti directia in viata?

– in plan profesional:

 • Iti cauti directia in viata profesionala sau vrei sa iti optimizezi cariera?
 • Ai de facut alegeri sau de luat decizii si vrei sa stii care sunt cele mai bune?
 • Vrei sa iti imbunatatesti sau sa iti dezvolti relatia cu colegii?
 • Ai nevoie de claritate, performanta si optimizare pentru unele aspecte profesionale?

– in business:

 • Esti antreprenor si vrei sa rezolvi anumite probleme, conflicte sau aspecte disfunctionale sau vrei sa iti dezvolti afacerea?
 • Ai putere de decizie in business si ai nevoie de solutii pentru conflictele dintre departamente, pentru optimizarea proceselor sau pentru performanta in business?

Sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala pot fi individuale sau de grup, dureaza 50 minute, se desfasoara in romana, bulgara sau engleza si au loc in Bucuresti.

Cost per sesiune individuala: 300 lei Cost per sesiune de cuplu: 400 lei Cost per sesiune de grup: intrebati

Instrumente si tehnici utilizate in timpul sesiunilor pentru dezvoltare personala: non-directivitate, instrumente clasice de consiliere, instrumente clasice de coaching, Constelatii Sistemice, tehnici Gestalt, tehnici cognitive, Neuro-Hypnotic Repatterning™, Core Transformation, Analiza Tranzactionala, Time Line Therapy®, Programare Neuro-Lingvistica (NLP), Emotional Freedom Techniques® (EFT), Dynamic Spin Release™ (DSR), hipnoza Ericksoniana.

Daca vrei sa te cunosti mai bine, sa te dezvolti personal si profesional si sa produci cat mai rapid schimbari in viata ta personala si profesionala si in businesscontacteaza-ne chiar acum.

Afla mai multe si despre cum poti deveni si tu Consilier pentru Dezvoltare Personala.

Comments are closed.