Reconectarea la intuitie

„Mintea intuitiva este un dar sacru iar mintea rationala un servitor credincios. Noi am creat o societate care cinsteste servitorul si care a uitat darul.” Albert Einstein

Probabil ca de mai multa vreme esti preocupat/a de un aspect din viata ta pe care incerci sa-l clarifici constient, rational, astfel incat sa-l poti limpezi si rezolva. Si, totusi, oricat de multa energie mentala canalizezi si oricat de mult timp aloci la nivel rational sa rezolvi aceasta problema din viata ta personala sau profesionala, nu reusesti sa faci vreun progres semnificativ.

Poate ca a venit momentul sa reintri in contact cu partea ta intuitiva si sa rezolvi la un nivel mai profund ceea ce te preocupa. Asa ca te invitam sambata, 30 martie 2013, intre 09.00 si 13.00 (in caz de nevoie, programul va fi extins), in Bucuresti, la workshop-ul experiential de dezvoltare personala centrat pe Constelatii Sistemice.

Facilitatori ai acestei experiente sunt Irina de Hillerin, psiholog, si Mugur Badarau, consilier pentru dezvoltare personala & nlp-Resonanz® coach.

Daca problema ta este una foarte personala si nu doresti sa ne-o expui, poti sa o rezolvi fara a introduce vreun continut sau descriere verbala.

Investitie: 150 lei

Pentru inscriere completezi formularul online si, in limita locurilor disponibile, primesti prin e-mail confirmarea participarii, impreuna cu informatii detaliate despre locatie.

Comments are closed.